- Berichten
- 537
Door enthousiaste verhalen over hoe lekker inside skirt is, heb ik dit ook maar eens gehaald en geprobeerd te maken.
Ik, en mijn vriendin, vonden het vlees echter heel erg taai. Ik kwam er met mijn mes al niet goed doorheen met snijden laat staan erop kauwen. Ik had gelezen over dwars op de draad snijden. Dat hebben we ook geprobeerd. Ik vind het zelf heel lastig om een draad te zien (blijkbaar geen oog ervoor), maar ik heb gewoon het vlees in twee richtingen gesneden dan zou ??n ervan allicht de goede moeten zijn B-)
Heb ik nou iets verkeerds gedaan of was het misschien minder kwaliteit vlees (gehaald bij bbquality en ik ben tot dusver altijd heel tevreden over hun andere vlees)? De bereiding was direct op het vuur en het vlees ros? gekruid met pezo.
Of is inside skirt een echt stuk 'werkvlees' en is dat, blijkbaar, niet echt mijn ding dan?
Ik, en mijn vriendin, vonden het vlees echter heel erg taai. Ik kwam er met mijn mes al niet goed doorheen met snijden laat staan erop kauwen. Ik had gelezen over dwars op de draad snijden. Dat hebben we ook geprobeerd. Ik vind het zelf heel lastig om een draad te zien (blijkbaar geen oog ervoor), maar ik heb gewoon het vlees in twee richtingen gesneden dan zou ??n ervan allicht de goede moeten zijn B-)
Heb ik nou iets verkeerds gedaan of was het misschien minder kwaliteit vlees (gehaald bij bbquality en ik ben tot dusver altijd heel tevreden over hun andere vlees)? De bereiding was direct op het vuur en het vlees ros? gekruid met pezo.
Of is inside skirt een echt stuk 'werkvlees' en is dat, blijkbaar, niet echt mijn ding dan?