BasBQ
Beef en Steak

Ingevroren pulled pork opwarmen

 
 

mrwolf

Pitmaster
Berichten
610
Ik heb een tijdje terug pulled pork gemaakt, en de resten geportioneerd, gevacumeerd en ingevroren. Wat is nu de beste manier om deze weer op te warmen?

- Sous-vide in het zakje (hoe warm moet het water zijn, en hoe lang ongeveer. Eerst laten ontdooien of juist niet?)?
- Uit het zakje en in de oven?
- ???

Ik heb al een tip gelezen om er wat cola doorheen te mengen als het droog is, ik neem aan een klein scheutje?

Tips zijn welkom!
 
Sous vide, net als een rookworst, in een pan met water dat net niet kookt. Bevroren kan duurt alleen iets langer. meestal 20 minuten. Je kan met je vingers voelen of het al goed warm is, anders nog even een zetje geven in de magnetron (vlees in zakje laten.

Ietsjes cola toevoegen kan, beetje saus werkt ook.
 
Terug
Bovenaan Onderaan