- Berichten
- 5.120
Vandaag mijn beenhammetje op de Q klaar gemaakt. Een fantastische geur van de rub komt je tegen.
Beenhammetje (600 gr) had veel tijd nodig. 1h 35 min. op een roostertemp van 135 C, indirect gegaard.
Bij 50 C. en 55 C. een glaze van beetje ketjap, zoete chilisaus en ketchup aangebracht.
Vanaf 60 C direct boven de kooltjes gelegd. Te weinig kolen gebruikt. temp is niet goed te regelen.
Doorgegaard tot een kerntemp van 65 C.
En dan, de aansnede. Beenham met lombok, gember en knoflook
Beenhammetje opgepeuzeld met een bijlage van geroerbakte boontjes in een sambal smoor en atjar op het eind er doorheen geschept.
Bedankt voor het lezen. Als er behoefte aan is wil ik de receptuur wel opschrijven.
Beenhammetje (600 gr) had veel tijd nodig. 1h 35 min. op een roostertemp van 135 C, indirect gegaard.
Bij 50 C. en 55 C. een glaze van beetje ketjap, zoete chilisaus en ketchup aangebracht.
Vanaf 60 C direct boven de kooltjes gelegd. Te weinig kolen gebruikt. temp is niet goed te regelen.
Doorgegaard tot een kerntemp van 65 C.
En dan, de aansnede. Beenham met lombok, gember en knoflook
Beenhammetje opgepeuzeld met een bijlage van geroerbakte boontjes in een sambal smoor en atjar op het eind er doorheen geschept.
Bedankt voor het lezen. Als er behoefte aan is wil ik de receptuur wel opschrijven.