Ik heb een vraag, ik ben mij de hele winter aan het inlezen om van de zomer lekkere dingen op de bbq te maken.
Nog paar weken en dan is het zover.
Nu dan de vraag.
Ik heb een kleine bol bbq en eind vorig jaar een 47 weber aangeschaft.
Het viel mij op dat ik die kleine bol niet zo heet kreeg, waarschijnlijk zuinig met kolen. Bbq ging verder prima.
Nu lees ik over indirect en direct.
Ik begrijp eruit dat indirect het vlees geen contact maakt met het vuur.
Kan ik dat ook bereiken door op het rooster eerst folie leggen en daar het vlees op?
Misschien rondom een randje open houden voor de rook.
Ik hoor graag. Bvd.
Nog paar weken en dan is het zover.
Nu dan de vraag.
Ik heb een kleine bol bbq en eind vorig jaar een 47 weber aangeschaft.
Het viel mij op dat ik die kleine bol niet zo heet kreeg, waarschijnlijk zuinig met kolen. Bbq ging verder prima.
Nu lees ik over indirect en direct.
Ik begrijp eruit dat indirect het vlees geen contact maakt met het vuur.
Kan ik dat ook bereiken door op het rooster eerst folie leggen en daar het vlees op?
Misschien rondom een randje open houden voor de rook.
Ik hoor graag. Bvd.