- Berichten
- 140
Woensdag is het dan zover, na bijna 4 weken wachten wordt woensdag eindelijk de basterd large geleverd.
Het liefst zou ik hem die dag meteen gebruiken. Maar hoe zit het nu met het 'inbranden' kan ik daar een bepaald schema voor aanhouden?
Bijvoorbeeld:
Kolenmand half vol
Aansteken met 1 of 2 wokkels?
Wel of geen deflector plates er in?
Uurtje op 150 graden daarna naar 200?
Daarna nog heter of beter af laten koelen en dan een andere dag weer geleidelijk opbouwen?
Heel erg bedankt alvast!
Het liefst zou ik hem die dag meteen gebruiken. Maar hoe zit het nu met het 'inbranden' kan ik daar een bepaald schema voor aanhouden?
Bijvoorbeeld:
Kolenmand half vol
Aansteken met 1 of 2 wokkels?
Wel of geen deflector plates er in?
Uurtje op 150 graden daarna naar 200?
Daarna nog heter of beter af laten koelen en dan een andere dag weer geleidelijk opbouwen?
Heel erg bedankt alvast!