- Berichten
- 5.113
Ja, ja collega's. Door drukke wzh ben ik er niet aan toegekomen om iets te posten voor de foto herausforderung van deze maand. Bijna zorgden onweersbuien alsnog voor het verdunnen van bier en saus.
Toch een kleine bijdrage met niet al teveel foto's.
De slager heeft me varkenshaasmedallions in spek gemaakt.
Zelf aan de slag met de champignon-roomsaus naar een recept van de bbq helden.
De CEO van deze casa heeft zich bemoeid met de groene salade en de spätzle.
Voor de foto heb ik mijn Bayrische Schürze nog maar eens van stal gehaald.
Vanavond was de W47 de dienstdoende Q.
Eerst alles gesneden voor de champignonsaus. De Q op 180 C. om zowel indirect als direct met de skillet te kunnen schuiven. Met het afbinden van de saus was het ff "alle hens on Q". Derhalve geen foto.
Daarna de Q op 220 C. en de varkenshaasmedallions eerst ff laten garen en vervolgens op het rooster afgebakken. Kerntemperatuur 63 C. In de folie net ff te lang doorgegaard. Was net niet meer rosé.
Daarna bordje opgemaakt voor de foto shoot
Toch een kleine bijdrage met niet al teveel foto's.
De slager heeft me varkenshaasmedallions in spek gemaakt.
Zelf aan de slag met de champignon-roomsaus naar een recept van de bbq helden.
De CEO van deze casa heeft zich bemoeid met de groene salade en de spätzle.
Voor de foto heb ik mijn Bayrische Schürze nog maar eens van stal gehaald.
Vanavond was de W47 de dienstdoende Q.
Eerst alles gesneden voor de champignonsaus. De Q op 180 C. om zowel indirect als direct met de skillet te kunnen schuiven. Met het afbinden van de saus was het ff "alle hens on Q". Derhalve geen foto.
Daarna de Q op 220 C. en de varkenshaasmedallions eerst ff laten garen en vervolgens op het rooster afgebakken. Kerntemperatuur 63 C. In de folie net ff te lang doorgegaard. Was net niet meer rosé.
Daarna bordje opgemaakt voor de foto shoot
Laatst bewerkt: