BasBQ
Beef en Steak

Ik wil ook een knorretje verdienen,dus vandaag op het menu Pulled Pork.

Ben benieuwd Mike, smaken zal ie zeker

 
Tijd  10.30    Dome  107    Kern  0
        11.00                106            1
        11.30                106            22
        12.00                106            32
        13.00                108            50
        14.00                105            56
        15.00                106            59
        16.00                108            64
        16.30                108            66  Ingepakt in folie,het is niet helemaal de bark die ik gewend ben.Maar we zien wel.
        18.00                110            78
        19.00                108            88  Terug gelegen op de WSM zonder folie.
        21.00                110            88 Van de BBQ afgehaald ligt nu te rusten,bark is lekker  bij getrokken.
 
Wil zo wel even een paar foto's zien, anders geloof ik er niks van ;)
 
Nee daar twijfel ik niet aan, maar het moet natuurlijk wel ergens op trekken ;)
 
Nou hier zijn de laatste foto's.

ppsnel001.jpg


Ik ging de hond uitlaten en toen ik terug kwam was het al klaar.

en hier het eindresultaat.

ppsnel002.jpg
 
Ik ga morgen beordelelen of ie lekkerder is of minder dan normale PP.
 
Ook de snelle manier blijft gokken kwa tijd,vlolgende keer ga ik gewoon weer op de oude manier verder.
 
Ik vind de bark toch belangrijker voor de smaak denk  ik.
Maar morgen kan ik daar meer over zegggen.
 
Kijk dat bedoel ik nou, dat trekt tenminste ergens op. Gefeliciteerd met je knorretje.
 
Ziet er heerlijk uit hoor!
 
Broodje PP, lekker!
 
Heerlijk, als het weer eens wat lekkerder weer is ga ik ook weer eens pp maken. Gelukkig ligt er nog wat in de diepvries, je krijgt er gelijk weer trek in als je de foto's ziet.
 
Wat vind je van de bark en in welke mate is die dan anders dan bij je normale sessie?

En qua tijdsduur vind ik het niet onvoorspelbaar hoor, normaal doe ik zo'n 19 uur over een sessie met een Makro procureur en als ik hem in de folie doe dan gaat daar gewoon een deel van de zone af. Ik heb nog niet vaak genoeg dezelfde manier gedaan met folie?n maar dat zal ook op om en nabij een uur speling komen als je dat eenmaal door hebt.
 
De bark vind ik minder lekker,mis het krokantje eraan.
Het was moeilijker te pullen en ik vond er meer vet in zitten dan normaal.
Maar dat kan ook aan het stuk vlees hebben gelegen.

Dus de volgende keer pak ik hem niet meer in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan