zaterdag de WSM ophalen en dan... ik wil voor de zondag iets moois er op bereiden maar na alle 44 pagina's van low en slow bekeken te hebben ben ik er nog niet uit dus dan maar raad vragen aan de broeders en zusters van het genootschap
wat zou een mooie eerst run zijn op de WSM?
- een stuk vlees wat niet te moeilijk te verkrijgen is (lokale dorps slager)
- een stuk vlees wat je niet of heel moeilijk kan verpesten doordat je met andere dingen bezig ben (kijken of alle meters wel goed staan ed.)
- iets waar je een paar mensen (6-8) van te eten kan geven en wat eiglijk bij ieder wel in de smaak valt
- geen pulled pork, dat wil ik eerst een keer rustig uit proberen
- gezien de tijd mag enige voorbereiding wel maar geen dagen pekelen, dat red ik gewoon niet nu
wie o wie doet er een mooie sugestie
wat zou een mooie eerst run zijn op de WSM?
- een stuk vlees wat niet te moeilijk te verkrijgen is (lokale dorps slager)
- een stuk vlees wat je niet of heel moeilijk kan verpesten doordat je met andere dingen bezig ben (kijken of alle meters wel goed staan ed.)
- iets waar je een paar mensen (6-8) van te eten kan geven en wat eiglijk bij ieder wel in de smaak valt
- geen pulled pork, dat wil ik eerst een keer rustig uit proberen
- gezien de tijd mag enige voorbereiding wel maar geen dagen pekelen, dat red ik gewoon niet nu
wie o wie doet er een mooie sugestie