P
paranoy
Gast
Beste bbq-fans,
Na lang lezen op het forum zonder aan te melden toch besloten om maar eens in te schrijven.
(stiekem was de korting op de Ecobrasa ook een reden
)
Na jaren op een vaste betonnen bbq te hebben gegrild, afgelopen voorjaar een weber 57 premium gekocht.
Ik heb al verschillende keren een bcc gemaakt en ben bbq op een hele andere manier gaan benaderen.
Niet meer 10 kilo vlees pp maar een voor, hoofd en nagerecht op de weber. en het vlees allemaal zelf marineren is ook een hele verbetering.
Vrienden en familie zijn er blij mee en ik hoop nog genoeg leuke tips te lezen op het forum.
Gr. Paranoy
Na lang lezen op het forum zonder aan te melden toch besloten om maar eens in te schrijven.
(stiekem was de korting op de Ecobrasa ook een reden

Na jaren op een vaste betonnen bbq te hebben gegrild, afgelopen voorjaar een weber 57 premium gekocht.
Ik heb al verschillende keren een bcc gemaakt en ben bbq op een hele andere manier gaan benaderen.
Niet meer 10 kilo vlees pp maar een voor, hoofd en nagerecht op de weber. en het vlees allemaal zelf marineren is ook een hele verbetering.
Vrienden en familie zijn er blij mee en ik hoop nog genoeg leuke tips te lezen op het forum.
Gr. Paranoy