BasBQ
Beef en Steak

Ierse ribeye

 

caeyers

Vuurmaker
Berichten
83
Vandaag 1 dag gestopt met roken, weer het perfecte excuus om een lekker stukje vlees te gaan halen .

Vandaag op de menu: Ierse ribeye.

Alvast wat sjalot, tijm, rozemarijn, look, peper en zout gemengd met olijfolie.

aaeca0aebf2e05bd50ac9c8c9e251eb1.jpg


De ribeye voorzien van wat grof zeezout.

8e23e95ecffcdaf9d189f4ec75fbf227.jpg


Indirect op de Q tot 52 graden.

acc53e7ef94516e1d1e8801b08ca76de.jpg


Inpakken, temperatuur opvoeren en nog kort aanbakken.

dd41c52c4a505b1d4bffe5803fd6e88d.jpg


Even laten rusten in de marinade en aansnijden!

c72107caec9c6f45bbfa44ffd8738722.jpg


3578e3a3d7036d16b335b5b4c925e8cb.jpg


Serveren met gekookte aardappels, rucola met balsamico en de kruiden/sjalot uit de marinade.

d207b2dc14a5d26ffd6409caf8bcfbdb.jpg


Wat een HEERLIJK stukje vlees!!

Cuisson was iets te ver, ben niet voor echt ros? maar volgende keer toch iets minder lang op de Q.

bc4baa096bd73260d24ca7c321e3dc93.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor!
 
Mooi hoor! Dus de ribeye ging na het slow garen nog de marinade in voor de sheer?

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Eerst slow, dan afgrillen en nadien in de marinade onder alu folie om te rusten.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
O dat stoppen met roken. Mijn WSN is het daar Zo niet mee eens!. Maar mooi stukje vlees hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan