Vandaag 1 dag gestopt met roken, weer het perfecte excuus om een lekker stukje vlees te gaan halen .
Vandaag op de menu: Ierse ribeye.
Alvast wat sjalot, tijm, rozemarijn, look, peper en zout gemengd met olijfolie.
De ribeye voorzien van wat grof zeezout.
Indirect op de Q tot 52 graden.
Inpakken, temperatuur opvoeren en nog kort aanbakken.
Even laten rusten in de marinade en aansnijden!
Serveren met gekookte aardappels, rucola met balsamico en de kruiden/sjalot uit de marinade.
Wat een HEERLIJK stukje vlees!!
Cuisson was iets te ver, ben niet voor echt ros? maar volgende keer toch iets minder lang op de Q.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag op de menu: Ierse ribeye.
Alvast wat sjalot, tijm, rozemarijn, look, peper en zout gemengd met olijfolie.
De ribeye voorzien van wat grof zeezout.
Indirect op de Q tot 52 graden.
Inpakken, temperatuur opvoeren en nog kort aanbakken.
Even laten rusten in de marinade en aansnijden!
Serveren met gekookte aardappels, rucola met balsamico en de kruiden/sjalot uit de marinade.
Wat een HEERLIJK stukje vlees!!
Cuisson was iets te ver, ben niet voor echt ros? maar volgende keer toch iets minder lang op de Q.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk