Van de eerste zonnestralen geprofiteerd om de ketel in gang te steken:
- Ierse ribeye
- kippenborst
- groene asperges met courgette en Provençaalse kruiden
- gegrilde paprika
- geroosterde butternut met specerijen (paprika, komijn, kaneel en chili)
- zoete aardappel in de schil, papillotte met lookboter
Alles zeer lekker, iets sneller mijn ribeye op direct vuur moeten leggen voor een iets bruiner resultaat maar desalniettemin zeer lekker. En het enige dat niet gelukt was waren de zoete aardappelen (het waren erg dikke aardappelen en ik heb ze maar 5 min in water laten koken). Reden genoeg dus om dit nog eens te maken
Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk
- Ierse ribeye
- kippenborst
- groene asperges met courgette en Provençaalse kruiden
- gegrilde paprika
- geroosterde butternut met specerijen (paprika, komijn, kaneel en chili)
- zoete aardappel in de schil, papillotte met lookboter
Alles zeer lekker, iets sneller mijn ribeye op direct vuur moeten leggen voor een iets bruiner resultaat maar desalniettemin zeer lekker. En het enige dat niet gelukt was waren de zoete aardappelen (het waren erg dikke aardappelen en ik heb ze maar 5 min in water laten koken). Reden genoeg dus om dit nog eens te maken






Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk