Geen idee waarom ik ook al weer even langs de Sligro ging.
Maar ik weet wel dat ik een mooie Iberico Varkensrack had gescoord.
Vandaag was de dag dat 1/3 eraan ging.
Plan was om hem met lekkere verse kruiden te verwennen, dat verdiend dit stukje vlees wel.
Wat rozemarijn, tijm, knoflook, zwarte peper, zout en olijfolie.

Lekker ingemasseerd en rusten maar.

Ik had geen idee hoe snel dit stukje op de 60 graden zou zitten bij 110 graden in het ei.
Als rookhout had ik 3 flinke stukken appelhout.
Mijn gok was 2 uurtjes. De rode bietjes moesten ook minimaal een uur.
Het bleek iets sneller de gaan als ik dacht. Uiteindelijk bleek het maar 1? uur te zijn.
Stukje vlees maar even in alufolie, handdoekje en in de tempexdoosje verstopt voor een halfuurtje.
Rusten moest het toch, dan maar iets langer.
Toen het rackje tevoorschijn kwam ?????

Wat rook hij lekker en wat zag hij appetijtelijk uit.

Zelf had ik iets meer een rook ring verwacht maar die gedachte verdween weer snel.
Sommige, noem geen namen, name de moeite niet om met mes en vork te eten.
Zat toch al een handvat aan

Bedankt voor het kijken.
Maar ik weet wel dat ik een mooie Iberico Varkensrack had gescoord.
Vandaag was de dag dat 1/3 eraan ging.
Plan was om hem met lekkere verse kruiden te verwennen, dat verdiend dit stukje vlees wel.
Wat rozemarijn, tijm, knoflook, zwarte peper, zout en olijfolie.

Lekker ingemasseerd en rusten maar.

Ik had geen idee hoe snel dit stukje op de 60 graden zou zitten bij 110 graden in het ei.
Als rookhout had ik 3 flinke stukken appelhout.
Mijn gok was 2 uurtjes. De rode bietjes moesten ook minimaal een uur.
Het bleek iets sneller de gaan als ik dacht. Uiteindelijk bleek het maar 1? uur te zijn.
Stukje vlees maar even in alufolie, handdoekje en in de tempexdoosje verstopt voor een halfuurtje.
Rusten moest het toch, dan maar iets langer.
Toen het rackje tevoorschijn kwam ?????

Wat rook hij lekker en wat zag hij appetijtelijk uit.

Zelf had ik iets meer een rook ring verwacht maar die gedachte verdween weer snel.
Sommige, noem geen namen, name de moeite niet om met mes en vork te eten.
Zat toch al een handvat aan


Bedankt voor het kijken.