BasBQ
Beef en Steak

Iberico Secreto met romesco en patatas bravas

 
 

diesel4666

Stoker
Berichten
444
Laatst voor het eerst Iberico Secreto gemaakt en gegeten. Ik snap het wel dat iedereen dit lekker vindt. Wauw.
Iberico Secreto (ook wel eens de Wagyu van het varken genoemd) is mooi dooraderd met vet. Heb het kort gegrild boven de kolen. Nog net rosé binnenin.
Ik had nog wat romesco in de diepvries zitten. Dat past wel mooi bij varkensvlees, alleen proef je dan dat lekkere vlees wat minder.
Ook heb ik wat krieltjes in de bbq gebakken en een patatas bravas sausje gemaakt.
Lekkere combo.
62856bf7b3e3148c1f8a175a541b3823.jpg
c629df1ea291d90b41197acc77e3bde3.jpg
895b123f290461aac65896b31d2513d9.jpg
5a9476b6061d1f5ebca4a5d7fff4aae3.jpg
 
Daar is helemaal niks mis mee.

Ziet eruit als een top maaltje!
 
Heerlijk! Ik rook em altijd bij zeer lage temp met wat kersenhout 👌🏼

Moet wel zeggen dat de prijs van dit prachtige stuk vlees flink omhoog geschoten is😅
 
Echt mijn favoriete stukje vlees 😋😋😋😋. Heb gelukkig nog een stuk in de vriezer liggen.
 
iets met water en mond... ziet er heerlijk uit!!
 
Mooi bordje met een puik stukje vlees.
 
Geen goed idee om dit om 8u savonds te lezen zonder avondeten in de maag. Ziet er lekker uit zeg! Krijg er trek van

Verstuurd vanaf mijn CPH2065 met Tapatalk
 
Er zat nog een stuk Iberico in de vriezer, dus dit afgelopen week nog eens gemaakt. De romescosaus achterwege gelaten om puur te genieten van dit fantastisch stukje vlees.
d6351fc66ddb03ff03ef5f04be6bb60e.jpg
b77b0ff73f733aca5881731c79047702.jpg
 
Is dit door de dooradering niet iets meer voor low & slow? Ik wil het ook eens maken, maar dacht niet direct aan kort en hevig.
 
Ziet er heerlijk uit! 😋
 
Gisteren nog eens Iberico Secreto gemaakt. Wat is dit toch een fantastisch stuk op de bbq. En zo simpel. Gewoon even grillen tot 62gr , peper en zout, klaar.

Deze keer ook eens appellucifers toegevoegd, zoals ik hier op het forum zag. Past er echt lekker bij.



Vraagje: maken jullie je romescosaus warm of gewoon koud?
818942e098cc49b466330a222f7b689c.jpg
5dff89b2fa745fd5747c2faf1bac087f.jpg
7b35b214274849adc16a731de5d1d091.jpg
 
lag hier gisten ook op de grill..... echt !

lekker man!
 
Gisteren nog eens Iberico Secreto gemaakt. Wat is dit toch een fantastisch stuk op de bbq. En zo simpel. Gewoon even grillen tot 62gr , peper en zout, klaar.

Deze keer ook eens appellucifers toegevoegd, zoals ik hier op het forum zag. Past er echt lekker bij.

Vraagje: maken jullie je romescosaus warm of gewoon koud?

818942e098cc49b466330a222f7b689c.jpg

Tof gemaakt! Ik warm de saus altijd op, anders koelt het vlees zo snel af.
 
Terug
Bovenaan Onderaan