- Berichten
- 61
Tsja, als je om hulp vraagt moet je het resultaat natuurlijk wel delen.
Vandaag deze Iberico buikribben op het menu.
Eerst de kraakbeen uiteinden er afgesneden.Vervolgens de helft in de SPG gezet en de andere helft nog wat andere kruiden bijgemengd.f
Lekker op de Bastard met een blokje appel en een blokje kers.
Paste net niet dus voor het eerst mijn Ikea rekje gebruikt.
2 uur op 160 graden volgens de dome thermometer (de Inkbird is er helaas mee opgehouden).
Na twee uur ingepakt in aluminiumfolie en nog even terug.
Nu wachten tot etenstijd. Ben benieuwd
Vandaag deze Iberico buikribben op het menu.
Eerst de kraakbeen uiteinden er afgesneden.Vervolgens de helft in de SPG gezet en de andere helft nog wat andere kruiden bijgemengd.f
Lekker op de Bastard met een blokje appel en een blokje kers.
Paste net niet dus voor het eerst mijn Ikea rekje gebruikt.
2 uur op 160 graden volgens de dome thermometer (de Inkbird is er helaas mee opgehouden).
Na twee uur ingepakt in aluminiumfolie en nog even terug.
Nu wachten tot etenstijd. Ben benieuwd