Gisteren voor het eerst mij ei in de winter buiten gezet om iets te maken. Mooie iberico ribs leek mij een goede aanleiding voor een L&S. 
In de rub en met een beetje passen gaat deze 1,5KG ribben probleemloos direct op het rooster van de Joe Jr.

Na 3 uurtjes op een rock steady 120 graden was dit het resultaat! Na 2 uur is het ei ??n keer open geweest om de ribben met een op sinaasappelsap gebaseerde saus te kwasten. Er waren klachten van het gezin dat het te weinig was dus dat is een goed teken. Ik was er zelf ook erg tevreden over, ze waren heerlijk!

Dit was ook de inwijding van mijn nieuwe Kick Ash Basket in de Jr. en low & slow gaat dus prima.

In de rub en met een beetje passen gaat deze 1,5KG ribben probleemloos direct op het rooster van de Joe Jr.

Na 3 uurtjes op een rock steady 120 graden was dit het resultaat! Na 2 uur is het ei ??n keer open geweest om de ribben met een op sinaasappelsap gebaseerde saus te kwasten. Er waren klachten van het gezin dat het te weinig was dus dat is een goed teken. Ik was er zelf ook erg tevreden over, ze waren heerlijk!

Dit was ook de inwijding van mijn nieuwe Kick Ash Basket in de Jr. en low & slow gaat dus prima.
