BasBQ
Beef en Steak

Iberico ribjes op de Easterwood methode.

 
 
 

Jantjes91

Stoker
Berichten
461
Goedenavond allen,

Regelmatig zie ik hier de Easterwood methode langskomen dus ik dacht dat moeten we ook eens proberen. In de vriezer nog twee (voor het mooie iets te dun bevleesde) Iberico ribben liggen. Puur om eens te proberen heb ik een van de ribben alleen met wat peper en zout bestrooid en de andere met de pork rub van @NasQ. Beide waren ondanks de kleine hoeveelheid vlees goed van smaak maar eerlijk is eerlijk, ook ik vond de ribben met alleen wat peper en zout het lekkerst! Hieronder wat plaatjes bij dit praatje. Fijne avond allen!
4D24A35D-5064-4D53-90A3-2275C7407195.jpeg
2D2B2D3F-81EA-48CB-A1C5-0164A4A64600.jpeg
309B122D-8D8C-43C2-B5C5-EF5C13CC8717.jpeg
990421A8-4158-4B2A-9821-F6A009F789D9.jpeg


De ribben heb ik doormidden gesneden omdat ze anders niet op het rooster pasten, ze waren vrij lang.
 
Lekker. Iberico ribs zijn naar mijn mening ook het best bereid op de easterwood methode.
 
Heerlijk en zoals eerder al gezegd, alleen peper en zout op Iberico ribben en dan de easterwood methode is fantastisch.
 
Die zien er heerlijk uit zo Moeten we hier ook maar eens een keer proberen!
 
Lekker hoor, die zien er goed uit!
 
Zien er beide goed uit hoor ;) :p
Zo smaakte ze ook! Met jouw rub smaakte het ook heel goed alleen vond ik in dit geval de variant met peper en zout het lekkerst. Maar dat neemt niet weg dat ik benieuwd ben naar jouw andere rubs dus die komen ook zeker op de plank.
 
Terug
Bovenaan Onderaan