- Berichten
- 482
Goedenavond allen,
Regelmatig zie ik hier de Easterwood methode langskomen dus ik dacht dat moeten we ook eens proberen. In de vriezer nog twee (voor het mooie iets te dun bevleesde) Iberico ribben liggen. Puur om eens te proberen heb ik een van de ribben alleen met wat peper en zout bestrooid en de andere met de pork rub van @NasQ. Beide waren ondanks de kleine hoeveelheid vlees goed van smaak maar eerlijk is eerlijk, ook ik vond de ribben met alleen wat peper en zout het lekkerst! Hieronder wat plaatjes bij dit praatje. Fijne avond allen!
De ribben heb ik doormidden gesneden omdat ze anders niet op het rooster pasten, ze waren vrij lang.
Regelmatig zie ik hier de Easterwood methode langskomen dus ik dacht dat moeten we ook eens proberen. In de vriezer nog twee (voor het mooie iets te dun bevleesde) Iberico ribben liggen. Puur om eens te proberen heb ik een van de ribben alleen met wat peper en zout bestrooid en de andere met de pork rub van @NasQ. Beide waren ondanks de kleine hoeveelheid vlees goed van smaak maar eerlijk is eerlijk, ook ik vond de ribben met alleen wat peper en zout het lekkerst! Hieronder wat plaatjes bij dit praatje. Fijne avond allen!
De ribben heb ik doormidden gesneden omdat ze anders niet op het rooster pasten, ze waren vrij lang.