EvelienMP
Vuurmaker
- Berichten
- 71
Vorig jaar alle recepten op de site van Noskos gelezen ter inspiratie en de ribfingers stonden gelijk hoog op de to-do-list.
Met dank aan het werk waar ik in december met het kerstpakket uit een cadeau carrousel kon kiezen uit mijn eigen cadeau en daar stond een bon van Beef en Steak. Geen moeilijke keuze lijkt mij. En bij de bestelling gelijk de ribfingers besteld. Recept gevolgd van de site van Noskos.
In de morgen de ribs door midden gesneden, met wat olie besprenkelt en bestrooid met Captains Luck
Met het mooie weer kwamen vrienden eten, perfect als borrel/voorgerechtje. Ze waren binnen no time op. Super mals. Op de foto lijken ze te donker, maar gaf beetje vertekend beeld.
Daarna zo lekker aan het borrelen en eten dat ik vergeten ben van het hoofd (kip aan t spit) en toetje (apple crumble uit de skillet) foto’s te maken, so it didn’t happen
Met dank aan het werk waar ik in december met het kerstpakket uit een cadeau carrousel kon kiezen uit mijn eigen cadeau en daar stond een bon van Beef en Steak. Geen moeilijke keuze lijkt mij. En bij de bestelling gelijk de ribfingers besteld. Recept gevolgd van de site van Noskos.
In de morgen de ribs door midden gesneden, met wat olie besprenkelt en bestrooid met Captains Luck
Met het mooie weer kwamen vrienden eten, perfect als borrel/voorgerechtje. Ze waren binnen no time op. Super mals. Op de foto lijken ze te donker, maar gaf beetje vertekend beeld.
Daarna zo lekker aan het borrelen en eten dat ik vergeten ben van het hoofd (kip aan t spit) en toetje (apple crumble uit de skillet) foto’s te maken, so it didn’t happen
