BasBQ
Beef en Steak

Iberico Nek zonder presa

 
 
 

Hannibal

Kooltjesharker
Berichten
168
Ik heb een stukje van 750 gram. Het zou uitermate geschikt zijn om er pulled pork van te maken, maar eigenlijk vind ik dat een beetje zonde. Iemand anders ervaring om een ideetje om hiermee aan de slag te gaan?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het juist de moeite waard is om er puled pork van te maken om eens het verschil te proeven tov een procureur van bij de Makro.

:)

graag advies of tips.
 
Waarom vind je het zonde om er PP van te maken ?

Je kan het ook eventueel in mooie dikke plakken snijden, en deze grillen (al dan niet voorzien van een smaakje)
Of in dikke plakken snijden, insmeren met mosterd, kort aangrilllen, en deze vervolgens in een lekkere saus verder garen. (Pork chops St Louis style)

Eventueel op mijn blog hier een voorbeeld van.

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan