BasBQ
Beef en Steak

Hunt for the pig badge

Was niet voor jou maar voor DMM ;)
 
Ok. Geen zin in bitter vlees. Hoelang is aanbevolen?

Zit trouwens al een uur op 72 graden. The zone....
 
Volgens mij ook.

Maar ik maar tot en met het 3 uur appel en kersen snippers gebruikt. Dat is toch niet teveel?
 
Ik gebruik twee blokjes appel/kersen oid. Of twee handjes. Doe niet zo aan een bepaalde tijd roken.
 
Ok ingepakt en nu wachten op de bevrijdende 88 graden piep

Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39
Time 16.30    Dome 116*  PP  61  * hout
Time 17.30    Dome 120    PP  68
Time 18.30    Dome 118    PP  70
Time 19.30    Dome 118    PP  72      mob
Time 21.30    Dome 120    PP  75
 
We wachten met spanning af...
 
Ligt nu te rusten maar zo kwam ze eruit.

Geen zwarte bark helaas maar wel super zacht vlees en een heerlijke geur.  Excuses voor de crappy pic.

20150801_232904.jpg
 
20150802_000102.jpg


20150802_000405(1).jpg


Snel snel gedaan. Honger en laat maar wel heerlijk.  Bedankt voor de hulp heren!

Todo... meer pittig maken (eigen saus gemaakt ) en iets meer hout. 
 
Moet nog ontbijten, en nu ik dit gezien heb smaakt een droge boterham toch minder hoor.
Man, dit ziet er zeer smakelijk uit. Missie geslaagd zou ik zeggen!
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je knor.
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Thx . Net met familie alles zitten op peuzelen. Mag het nog een keer maken.
 
Heerlijk, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan