BasBQ
Beef en Steak

Hunt for the pig badge

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Nou, net terug van de slager en 2KG procureur gehaald.

Morgen aan eind van de middag gaat hij erop. Ik zal jullie op de hoogte houden.

Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39
Time 16.30    Dome 116*  PP  61  * hout
Time 18.30    Dome 118  PP  70
 
We gaan je volgen! :D
 
Thx :)


Procureur naakt en klaar om in de rub gezet te worden.

20150731_172950.jpg


Lekker smaakje eroverheen.

20150731_173253.jpg


Daarna werd ze verlegen en wilde ze graag iets aan. Nu ligt ze in de koelkast tot morgenmiddag.

20150731_173615.jpg



Ik zeg -= CHALLENGE ACCEPTED=-  B-)

 
Ik weet niet wanneer je wilt gaan eten, maar vanwaar je keuze om de procureur er morgen middag pas op te doen?
Aangezien het best wat tijd in beslag neemt. 
 
Morgen in de ochtend kijkers voor ons huis wat te koop staat. Moeten dus al vroeg weg. Aangezien er meerdere komen kan ik pas in de middag beginnen.

Zondag zijn we overdag weg.

Is een testrun voor een verjaardag eind augustus  en gewoon  omdat het kan.



Broodje gaat in de nacht ook wel smaken.

Zondagavond eten mijn vrouw en ik de rest.
 
Succes. Ben benieuwd
 
We zijn los

20150801_142306.jpg


Dome 110  PP 9

:)
 
Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39

30 graden in een uur tijd. Is dat niet een beetje snel?
 
Gaat vaak hard in het begin.
 
Bedankt voor de morele ondersteuning heren.  :>

Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39
Time 16.30    Dome 116*  PP  61  * hout
 
Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39
Time 16.30    Dome 116*  PP  61  * hout
Time 17.30    Dome 120    PP  68
Time 18.30    Dome 118    PP  70
 
Ok na 5 uur het volgende

Time 14.30    Dome 110    PP  9
Time 15.30    Dome 123    PP  39
Time 16.30    Dome 116*  PP  61  * hout
Time 17.30    Dome 120    PP  68
Time 18.30    Dome 118    PP  70
Time 19.30    Dome 118    PP  72      mob

Ze ziet er zo uit

20150801_192732.jpg


Tot over 2 uurtjes  ;)
 
Ziet er goed uit ! Denk dattie goed komt  :D

Ik zie dat je na 3 a 4 uur nog steeds hout blijft toevoegen .. volgens mij komt dat er dan niet meer doorheen omdat het vlees dan echt op temp komt.
Meest effectief bij een nog koud product dacht ik te hebben gelezen ...ik heb vandaag alleen de eerste 3 uur hout gegooid...
 
Thx. Nee ik had geen hout meer toegevoegd.  Ik had wat briketten naar her vuur geschoven en daar zat wat hout bij.

Beetje jammer. Had de hele kolenring vol met ecobrasa liggen maar op een of andere manier gaat het vuur maar 1 kant op . Dus met de hand erin en schuiven ....auuw
 
Aaaaaah, hoe vaak moet ik het nou nog herhalen. Tot een bepaalde temperatuur vormt de rookring zich. Als de rook geen invloed meer zou hebben dan zou je ook niet kunnen oversmoken. Nou reken maar dat je vlees bitter is als je er hout op blijft gooien ;)
 
Ik heb er geen extra hout opgegooid.  Er zat nog een stukkie hout tussen de kolen. Aangezien mijn temperatuur dropte schoof ik wat kolen naar de hete kolen en daar zat een snippertje bij.

Dus alleen de eerste 3 uur in totaal twee handjes met snippers erop gegooid.
 
Terug
Bovenaan Onderaan