Hallo BBQ-vrienden
Ik heb even jullie hulp nodig.
Vanochtend om 7:45 mijn pulled pork op de BBQ gelegd. Rond een uur of 13:00 uur heb ik hem ingeglazed en rond 15:00 uur stond hij al een tijdje op 66C en toen heb ik hem ingepakt.
Nu een uur later is de temperatuur van de BBQ niet veranderd (107C), maar de temperatuur van de pork is flink teruggevallen naar 60C. Ik dacht dat bij het inpakken de temeratuur zou stijgen en niet dalen?!?
Heb even jullie hulp nodig en jullie advies... Wie kan hier wat zinnigs over roepen? Gewoon ingepakt laten?
Alvast bedankt voor jullie hulp!
Ik heb even jullie hulp nodig.
Vanochtend om 7:45 mijn pulled pork op de BBQ gelegd. Rond een uur of 13:00 uur heb ik hem ingeglazed en rond 15:00 uur stond hij al een tijdje op 66C en toen heb ik hem ingepakt.
Nu een uur later is de temperatuur van de BBQ niet veranderd (107C), maar de temperatuur van de pork is flink teruggevallen naar 60C. Ik dacht dat bij het inpakken de temeratuur zou stijgen en niet dalen?!?
Heb even jullie hulp nodig en jullie advies... Wie kan hier wat zinnigs over roepen? Gewoon ingepakt laten?
Alvast bedankt voor jullie hulp!