BasBQ
Beef en Steak

Hulp gevraagd

 
 

karsb

Vuurmaker
Berichten
80
Hallo kenners ,

Morgen ga ik, als generale repetitie voor komend weekend, voor het eerst ribs maken volgens de 3-2-1 methode. Nu willen mijn vrouw en kinderen het liefste een zoetige glaze. Wat is een beetje snel te maken, met standaard ingredi?nten?

Overige tips zijn ook welkom trouwens. Morgen zal ik foto verslag doen van het resultaat.

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

 
P.S.

Zelf gebruik ik meestal de zelfgemaakte "Noskos Sweet en Smokey BBQ sause .
Vinden we hier erg lekker en geeft ook een mooie glans aan je ribbels,  :) !

Wel even voorzichtig met de pepers!!!
 
Ik heb een aantal keer de rub en glaze gebruikt van de Easterwood receptuur. Beviel erg goed! Voor de saus Blues hog original gebruikt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan