Qgenoten,
Ik ga dus dit weekend aan de slag voor twee BCC's in de BGE.
Ik heb nu zoveel zitten lezen daarover dat ik het niet helemaal op een rijtje heb op dit moment.
Ik ga ze garen op een temp van 325 F, dat is volgens mij wel ok voor chrispy vel, maar dan...
waar kan ik nu het beste de food probe plaatsen en welke temp hoort daarbij.
Ik lees dat er verschillende temps zijn voor borst of dij.
Waarom zit daar nu verschil in. hoe zit dat nu met het oplopen van de temp als ik zeg maar stop bij 180F, loopt de temp dan niet te ver door.
Ik heb zoveel op de diverse fora zitten lezen en zie door de bomen het bos niet meer.
Kunnen juliie mij even op het goede spoor zetten?
groeten,
P. :-/
Ik ga dus dit weekend aan de slag voor twee BCC's in de BGE.
Ik heb nu zoveel zitten lezen daarover dat ik het niet helemaal op een rijtje heb op dit moment.
Ik ga ze garen op een temp van 325 F, dat is volgens mij wel ok voor chrispy vel, maar dan...
waar kan ik nu het beste de food probe plaatsen en welke temp hoort daarbij.
Ik lees dat er verschillende temps zijn voor borst of dij.
Waarom zit daar nu verschil in. hoe zit dat nu met het oplopen van de temp als ik zeg maar stop bij 180F, loopt de temp dan niet te ver door.
Ik heb zoveel op de diverse fora zitten lezen en zie door de bomen het bos niet meer.
Kunnen juliie mij even op het goede spoor zetten?
groeten,
P. :-/