BasBQ
Beef en Steak

Houthakkerssteak

Ziet er lekker uit, hoelang moet zoiets als low and slow ?
 
En hop, op de lange lijst!! :D
 
Mooie presentatie Bert. En het gerecht lijkt mee heerlijk dus zo ie zo op de 2do
 
harlin zei:
Ziet er lekker uit, hoelang moet zoiets als low and slow ?

Ik heb ze tot 83 graden kern laten liggen.
 
Damn weer een todo!
 
Mooi recept weer Bert.
En mooi in beeld gebracht.

Dat van dat rookspek gaan we zeker onthouden
 
Bert,

Bedankt dan weet ik hoeveel ik minimaal moet aanschaffen
 
Mijn eerste recept op de digi todo lijst.
 
nicodejong zei:
Bert,

Bedankt dan weet ik hoeveel ik minimaal moet aanschaffen

Als ik overhoud, geen probleem
Ik mag het hier overal op smeren.
Hetzelfde recept met kipfilet b.v.
Op afbakstokbrood enz.
 
Voor de zekerheid maar op de todo gezet, stel je voor dat je het wilt maken.
 
Damn, dit recept altijd al willen hebben. Snap niet hoe ik die niet heb kunnen zien. Onwijs bedankt voor het recept.
Nu kan ik ze eindelijk zelf maken :D
 
Dat mengseltje doet het vast ook heel lekker onder het velletje van de kippeborst :)
 
El Fumarole zei:
Dat mengseltje doet het vast ook heel lekker onder het velletje van de kippeborst :)

Zeker en ook op het velletje :)
 
Ik had hem ook gemist.. Dus todo!
 
Terug
Bovenaan Onderaan