- Berichten
- 55
Rugby kijken zonder bier en vlees....
Neee!
De offset aangestoken en voor de 1e keer pulled pork. (misschien verdien ik wel een knorretje)
Om het helemaal spannend te maken ook voor de eerste keer hout gestookt.
2,6 kilo varkensnek beetje trimmen
Daarna in de zelf gemaakte rub (geheim van de smit
)
Nachtje rusten en zaterdagmorgen de BBQ aan.
Hout gestookt om 11:30 begonnen rond 12uur het nekje er op.
Op naar de zone
Neee!
De offset aangestoken en voor de 1e keer pulled pork. (misschien verdien ik wel een knorretje)
Om het helemaal spannend te maken ook voor de eerste keer hout gestookt.
2,6 kilo varkensnek beetje trimmen

Daarna in de zelf gemaakte rub (geheim van de smit


Nachtje rusten en zaterdagmorgen de BBQ aan.
Hout gestookt om 11:30 begonnen rond 12uur het nekje er op.
Op naar de zone
