- Berichten
- 210
Regenachtige zondag ideaal om de BBQ aan te steken en de HM eens te proberen met een portie spare ribs 3 1 1 methode, vorige run was niet om over naar huis te schrijven en deze vandaag was helemaal een flop ? ribben waren droog als een zeemvel en bijna niet te snijden.
Gisteren de ribs in de rub gezet en een nachtje in de koelkast, 12h30 de Q aangestoken met de Smokenator die we hier op het forum waren tegen gekomen, pdf downloaden paar uurtjes geknutseld, dacht nu zijn we vertrokken, merci, Danny
13h30 130 graden deksel open de ribs uitgepakt en op de Q verdeeld??.veel te lang geduurd en temp helemaal terug naar 27 gr, nie erg dunne ribs laat die maar rustig weer op temperatuur komen, twee uurtjes later weer 120 gr, dunne ribs dus nog ??n uurtje te gaan, want ?If you're looking you ain?t cooking? 14h40 ribs ingepakt met twee EL appelsap maar eigenlijk was het kalf toen al verdronken (varken) klein uurtje gegaard in de folie, dan uitgepakt en terug op de Q voor een klein half uurtje aan iets mindere temp want ze zagen er niet meer uit, ingesmeerd met glaze de temp laten om hoog komen om zeker te karamelliseren (camoufleren) 18h30 aan tafel, alles was wel op, denk dat de gasten uitgehongerd waren, is wel niets positief om te posten maar ik zit er maar mee, er is nog werk aan de winkel en we oefenen verder. ?






Als er iemand raad weet of suggesties heeft, welkom, Mx
Gisteren de ribs in de rub gezet en een nachtje in de koelkast, 12h30 de Q aangestoken met de Smokenator die we hier op het forum waren tegen gekomen, pdf downloaden paar uurtjes geknutseld, dacht nu zijn we vertrokken, merci, Danny
13h30 130 graden deksel open de ribs uitgepakt en op de Q verdeeld??.veel te lang geduurd en temp helemaal terug naar 27 gr, nie erg dunne ribs laat die maar rustig weer op temperatuur komen, twee uurtjes later weer 120 gr, dunne ribs dus nog ??n uurtje te gaan, want ?If you're looking you ain?t cooking? 14h40 ribs ingepakt met twee EL appelsap maar eigenlijk was het kalf toen al verdronken (varken) klein uurtje gegaard in de folie, dan uitgepakt en terug op de Q voor een klein half uurtje aan iets mindere temp want ze zagen er niet meer uit, ingesmeerd met glaze de temp laten om hoog komen om zeker te karamelliseren (camoufleren) 18h30 aan tafel, alles was wel op, denk dat de gasten uitgehongerd waren, is wel niets positief om te posten maar ik zit er maar mee, er is nog werk aan de winkel en we oefenen verder. ?






Als er iemand raad weet of suggesties heeft, welkom, Mx