- Berichten
- 411
De kinderen wilde weer iets van de BBQ. Ik kan ze natuurlijk niks weigeren. Dus maar een beenhammetje gescoord, wat krieltjes en een maiskolfje.
De krieltje heb ik wel eerst voor gekookt.
De Q indirect naar 140-150 gestookt. De ham ingesmeerd met een rub van paprikapoeder, peper, basterdsuiker, knoflookpoeder, uienpoeder, mosterdpoeder en wat zout. Daarna gehaard tot 65 graden. Tijdens het grillen ging mijn Gril Eye Pro kapot (zie ander draadje) maar al met al heerijk gegeten
“Papa, jij kan veel beter koken dan mama” aldus onze smurfin van 5
De krieltje heb ik wel eerst voor gekookt.
De Q indirect naar 140-150 gestookt. De ham ingesmeerd met een rub van paprikapoeder, peper, basterdsuiker, knoflookpoeder, uienpoeder, mosterdpoeder en wat zout. Daarna gehaard tot 65 graden. Tijdens het grillen ging mijn Gril Eye Pro kapot (zie ander draadje) maar al met al heerijk gegeten




“Papa, jij kan veel beter koken dan mama” aldus onze smurfin van 5
