BasBQ
Beef en Steak

Homemade burgers

 
 

Jupilerman

Kooltjesharker
Berichten
123
Altijd lekker die zelfgemaakte burgers.
Die weberpers is handig.

Maar wat verkiezen jullie: een 225gr burger of liever een van 112gram?

a9076d610af89b0302694a3062905801.jpg
6ee75017c661707feb358aa0a34c1dae.jpg
5d9615d26aa2c9197e41ac2fea7a60c0.jpg



Wsm 47, Weber Performer, Weber Smokey Joe. Blogger voor http://GHENTlemensBBQ.com
 
Beetje afhankelijk van de grote van het broodje, maar 225 vind ik (te) groot.
Maar een goede burgen is heerlijk! En dit ziet er top uit.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

 
Lekker hoor
 
Ik maak eigenlijk altijd hamburgers van 150 gr rauw gehakt, past ook het beste in de pers die ik heb, en het past precies op de boordjes.
 
Lekker hoor.

Geen idee wat ze hier wegen. Ik gebruik een deksel van een beschuit bus. Is voor ons een perfect formaat.
Gokje, ca 125gram
 
Persoonlijk geef ik ook de voorkeur aan 112gr. Dan kan ik er twee eten


Wsm 47, Weber Performer, Weber Smokey Joe. Blogger voor http://GHENTlemensBBQ.com
 
BensBQ zei:
Zjostmans zei:
Ik maak eigenlijk altijd hamburgers van 150 gr rauw gehakt, past ook het beste in de pers die ik heb, en het past precies op de boordjes.

grappig onderwerp die hamburger pers, ik vorm ze vorm ze altijd met de hand  :)

Dat deed ik eerst ook altijd, totdat ik zo'n kreeg. Ideaal vindt ik het. Altijd even grote hamburgers, mooi rond en het werkt perfect.
 
Heerlijke burgers ik geef ook de voorkeur aan 112 gram..
 
Hier ook het liefst iets kleiner.
Ik gebruik vaak een rvs serveerring om de burgers rond te maken. Gewoon met de hand of lepel aanduwen (voorzichtig). Afmeten doe ik op gevoel...
 
Terug
Bovenaan Onderaan