Lennaert00
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Dag bbq'ers, mijn naam is Lennaert 21 jaar jong en ben in het bezit van een Weber Mastertouch 57 ivory.
2 jaar geleden een video gezien van Noskos over de 3-2-1 spareribs, nou bij het zien van die video begon mijn interesse voor het barbecueënen. Sinds die video vele andere video's gezien en uiteindelijk een hele tijd later (half jaartje geleden) mijn eerste bbq gekocht, via martkplaats want tja is zoiets wel echt leuk om te doen en gaat het ook lukken en stiekem scheelde het ook nog wel wat centen. Nou en of het leuk was! Zo'n heel proces van een paar uur lang een stuk vlees garen en uiteindelijk beloond worden met zo iets lekkers kan ik iedereen aanrader, maar goed daar hebben jullie natuurlijk al veel ervaring in
. Ik zal ff een fotootje erbij doen van mijn eerste echte bbq gerecht (spareribs 3-2-1). Wat mij het meest verbaasd heeft is rookhout, ik dacht altijd dat dat maar een beetje toevoeging gaf en vooral lekker was voor tijdens het ''koken'' van zo'n recept, maar man wat is het tof om je rookhout terug te proeven in je vlees
Nu is het natuurlijk nooit goed genoeg zo'n bbq en willen er veel altijd meer, nu ben ik zelf stiekem ook zo een. Ergens in de toekomst hoop ik een mooie upgrade te kunnen kopen, maar geen idee wat nou de beste keuze is, daar kan men mij hier vast mee helpen. Of het een kettle joe wordt een basterd large, ik zie het later allemaal wel.
Groetjes!
2 jaar geleden een video gezien van Noskos over de 3-2-1 spareribs, nou bij het zien van die video begon mijn interesse voor het barbecueënen. Sinds die video vele andere video's gezien en uiteindelijk een hele tijd later (half jaartje geleden) mijn eerste bbq gekocht, via martkplaats want tja is zoiets wel echt leuk om te doen en gaat het ook lukken en stiekem scheelde het ook nog wel wat centen. Nou en of het leuk was! Zo'n heel proces van een paar uur lang een stuk vlees garen en uiteindelijk beloond worden met zo iets lekkers kan ik iedereen aanrader, maar goed daar hebben jullie natuurlijk al veel ervaring in

Nu is het natuurlijk nooit goed genoeg zo'n bbq en willen er veel altijd meer, nu ben ik zelf stiekem ook zo een. Ergens in de toekomst hoop ik een mooie upgrade te kunnen kopen, maar geen idee wat nou de beste keuze is, daar kan men mij hier vast mee helpen. Of het een kettle joe wordt een basterd large, ik zie het later allemaal wel.
Groetjes!