- Berichten
- 80
Ik ben Frank en woon tezamen met mijn gezin in het meest zuid oostelijk puntje van Nederland.
Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw (40), 2 meiden (8 en 10) en mezelf (41).
Tot vorig jaar dacht ik dat BBQen bestond uit die aangebrande drogen stukken, die ik tot dan toe ook lekker vond. (Wist ik beter :-[)
Vorig jaar kreeg ik na mijn tuin eindelijk verbouwd te hebben van mijn ouders de basis 47cm Weber Compact Kettle.
De eerste keer maar zoals bekend met direct BBQen begonnen, echter dat ging veels te snel....
Toen heb ik snel indirect ervan gemaakt door een bakje er midden tussenin te duwen..., gelukkig had ik me al wat ingelezen....
Het vlees was ineens een stuk sappiger, zodat ik eigenlijk niet meer direct wilde....
Ik kwam er wel snel achter dat de 47cm ook maar net groot genoeg was om ons gezinnetje te bedienen.
Iedere extra persoon was een probleem, omdat het indirect wel wat langer duurt.
DUS..... dit jaar meteen maar ge-upgrade naar de 57 cm Master-Touch GBS
Basis indirect BBQen al een paar keer geprobeerd naar volle tevredenheid, maar vandaag ga ik eindelijk eens 2 verschillende zelf gemarineerde bierkippen proberen...
Kan niet wachten op vanmiddag....
Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw (40), 2 meiden (8 en 10) en mezelf (41).
Tot vorig jaar dacht ik dat BBQen bestond uit die aangebrande drogen stukken, die ik tot dan toe ook lekker vond. (Wist ik beter :-[)
Vorig jaar kreeg ik na mijn tuin eindelijk verbouwd te hebben van mijn ouders de basis 47cm Weber Compact Kettle.
De eerste keer maar zoals bekend met direct BBQen begonnen, echter dat ging veels te snel....
Toen heb ik snel indirect ervan gemaakt door een bakje er midden tussenin te duwen..., gelukkig had ik me al wat ingelezen....
Het vlees was ineens een stuk sappiger, zodat ik eigenlijk niet meer direct wilde....
Ik kwam er wel snel achter dat de 47cm ook maar net groot genoeg was om ons gezinnetje te bedienen.
Iedere extra persoon was een probleem, omdat het indirect wel wat langer duurt.
DUS..... dit jaar meteen maar ge-upgrade naar de 57 cm Master-Touch GBS

Basis indirect BBQen al een paar keer geprobeerd naar volle tevredenheid, maar vandaag ga ik eindelijk eens 2 verschillende zelf gemarineerde bierkippen proberen...
Kan niet wachten op vanmiddag....