Hey,
mijn naam is Bart Rigauts en ik ben afkomstig van Mechelen (België), maar woon momenteel in Kapelle-op-den-Bos, ongeveer op 15 minuten van Mechelen.
Ik heb zelf drie kinderen (16 jongen,14 jongen ,9 meisje) en heb een vriendin die bij mij inwoont met een zoon van 14 jaar.
Ik heb mij geregistreerd op dit forum omdat ik op dit forum als gast al veel interessante dingen heb gelezen, maar toch nog een paar vragen heb.
Ik ben namelijk een maand of 2 geleden begonnen met droge worst zelf te maken. Ondertussen is mijn eerste Coppa aan het rijpen, en heb ik al een keer salami en chorizo proberen te maken, beide zonder succes. Ik hoop dat mijn vragen op dit forum mij tot betere resultaten zullen leiden ifv het maken van charcuterie.
Groeten,
Bart
mijn naam is Bart Rigauts en ik ben afkomstig van Mechelen (België), maar woon momenteel in Kapelle-op-den-Bos, ongeveer op 15 minuten van Mechelen.
Ik heb zelf drie kinderen (16 jongen,14 jongen ,9 meisje) en heb een vriendin die bij mij inwoont met een zoon van 14 jaar.
Ik heb mij geregistreerd op dit forum omdat ik op dit forum als gast al veel interessante dingen heb gelezen, maar toch nog een paar vragen heb.
Ik ben namelijk een maand of 2 geleden begonnen met droge worst zelf te maken. Ondertussen is mijn eerste Coppa aan het rijpen, en heb ik al een keer salami en chorizo proberen te maken, beide zonder succes. Ik hoop dat mijn vragen op dit forum mij tot betere resultaten zullen leiden ifv het maken van charcuterie.
Groeten,
Bart