- Berichten
- 537
Ik weet dat het allemaal vrij vaag is waar ik mee worstel maar misschien zijn er toch tips te geven.
Ik heb een hamburgerpers gekocht en hamburgers gemaakt van greenfields rundergehakt van appie met de aangepaste spiff burger kruidenmix van noskos.
Na de bereiding smaken ze op zich wel, maar in mijn beleving is het meer een platgeslagen gehaktbal dan een hamburger. Als ik kofta zou gaan maken dan zou het prima hiermee lukken. Maar ik wil een hamburger B-)
Zijn er evidente zaken die ik kan aanpassen om toch dat hamburgergevoel (vaag ik weet het) te krijgen en niet een gehaktbalgevoel?
Ik heb een hamburgerpers gekocht en hamburgers gemaakt van greenfields rundergehakt van appie met de aangepaste spiff burger kruidenmix van noskos.
Na de bereiding smaken ze op zich wel, maar in mijn beleving is het meer een platgeslagen gehaktbal dan een hamburger. Als ik kofta zou gaan maken dan zou het prima hiermee lukken. Maar ik wil een hamburger B-)
Zijn er evidente zaken die ik kan aanpassen om toch dat hamburgergevoel (vaag ik weet het) te krijgen en niet een gehaktbalgevoel?