BasBQ
Beef en Steak

Hoe ribben in de pakken?

Malt007

Kooltjesharker
Berichten
117
Ik zie hier op het forum dat iedereen ze per stuk inpakt, is dat met een speciale reden of kan je ze net zo goed met zijn allen inpakken?
 
Ja, ik pak ze tegelijk in
en dan besproeien
meestal in glazen schaal inpakken
blijft sap er lekker in
snij hele ribs meestal in twee?n
 
Bij het inpakken is het vooral belangrijk dat je alles bijna vacu?m verpakt.
Het moet vooral goed kunnen stomen!

 
ik maak meestal kruis van folie, en dan goed dicht inpakken
 
wij pakken ze apart in omdat als je ze tesamen inpakt ze niet gelijk garen. De ribben aan de buitenkant zijn verder dan de ribben aan de binnenkant...
Nu voor thuis is dat geen probleem, gasten vinden het geweldig als het vlees van het beentje valt... Tijdens wedstrijd is het wel zeer belangrijk om die goeie bite te krijgen. Je gaart gelijkmatig en is er ene sneller  dan kan je die ene al afhalen en en starten met de volgende stap.
 
Terug
Bovenaan Onderaan