- Berichten
- 177
Beste allemaal,
Ik wil vrijdagavond starten met m'n eerste pulled pork op basis van recept van Noskos. Nu las ik dat je om de 5cm moet injecteren.
Ik heb daar wat Noob vragen over;
- Ik neem aan dat je de naald van bovenaf in het vlees steekt tot ongeveer halverwege
- Is de om de 5 centimeter dan een raster of een lijn? (Dus als ik een bovenaanzicht zou hebben van 20cm x 20cm krijg ik dan een raster van 4 x 4 = 16 gaatjes of een lijn in het midden van 1 x 4 gaatjes.
Het betreft een procureur van ong 2.8kg. Dus ik denk hem donderdag de rubben/injecteren/inpakken. En dan vrijdagavond op de Bastard Large. Ik heb natuurlijk een FANTAST maar ook zo'n draadloze thermometer.
Mijn vrouw is niet zo van rooksmaak, dus ga misschien zonder rookhout doen. Hoe kijken jullie daar tegenaan?
Ik wil vrijdagavond starten met m'n eerste pulled pork op basis van recept van Noskos. Nu las ik dat je om de 5cm moet injecteren.
Ik heb daar wat Noob vragen over;
- Ik neem aan dat je de naald van bovenaf in het vlees steekt tot ongeveer halverwege
- Is de om de 5 centimeter dan een raster of een lijn? (Dus als ik een bovenaanzicht zou hebben van 20cm x 20cm krijg ik dan een raster van 4 x 4 = 16 gaatjes of een lijn in het midden van 1 x 4 gaatjes.
Het betreft een procureur van ong 2.8kg. Dus ik denk hem donderdag de rubben/injecteren/inpakken. En dan vrijdagavond op de Bastard Large. Ik heb natuurlijk een FANTAST maar ook zo'n draadloze thermometer.
Mijn vrouw is niet zo van rooksmaak, dus ga misschien zonder rookhout doen. Hoe kijken jullie daar tegenaan?