Michel2
Kooltjesharker
- Berichten
- 121
Vandaag voor het eerste pizza’s gemaakt op de BGE. De juiste temperatuur krijgen (325 celsius) is geen probleem. Ik weet dat je zelf deeg moet maken maar voor de eerste keer hebben we supermarkt kant-en-klaar pizzadeeg gebruikt. Heb ook Semolina gebruikt zodat het deeg niet blijft plakken
Maar ik loop tegen het volgende aan:
- Hoe krijg ik het beste de pizza op de pizzasteen in mijn BGE
- via de pizzaschep is het geen succes, deeg blijft toch plakken
- via houten ronde plaat gaat het een stuk beter maar kan volgens mij beter (zie foto)
Hoe doen jullie dat? Is het echt gewoon andere deeg gebruiken (zelf gemaakt)?
Pizza van de steen halen met de pizzaschep ging gelukkig prima. Pizza’s zijn wel goed gelukt en waren super lekker. Wat zijn die snel klaar. Dat wordt nooit meer pizza bestellen!
Maar ik loop tegen het volgende aan:
- Hoe krijg ik het beste de pizza op de pizzasteen in mijn BGE
- via de pizzaschep is het geen succes, deeg blijft toch plakken
- via houten ronde plaat gaat het een stuk beter maar kan volgens mij beter (zie foto)
Hoe doen jullie dat? Is het echt gewoon andere deeg gebruiken (zelf gemaakt)?
Pizza van de steen halen met de pizzaschep ging gelukkig prima. Pizza’s zijn wel goed gelukt en waren super lekker. Wat zijn die snel klaar. Dat wordt nooit meer pizza bestellen!
Laatst bewerkt: