Vraagje,
Ik gebruik mijn ei eigenlijk altijd onder de 150 graden en hierbij lekt er wel eens wat vet en saus op mijn plate setter. Ik schraap dit er dan weer af als hij koud is, niets aan de hand.
Recentelijk heb ik mijn ei opgestookt voor Pizza, en bij de 180 graden zweette het vet uit de platesetter en heb ik ruim 20 minuten last gehad van dikke vette rookvorming.
Hoe maken jullie je platesetter schoon\vetvrij? heeft het zin om hem te wassen of laten weken?
Ik gebruik mijn ei eigenlijk altijd onder de 150 graden en hierbij lekt er wel eens wat vet en saus op mijn plate setter. Ik schraap dit er dan weer af als hij koud is, niets aan de hand.
Recentelijk heb ik mijn ei opgestookt voor Pizza, en bij de 180 graden zweette het vet uit de platesetter en heb ik ruim 20 minuten last gehad van dikke vette rookvorming.
Hoe maken jullie je platesetter schoon\vetvrij? heeft het zin om hem te wassen of laten weken?