BasBQ
Beef en Steak

Hoe kan je het beste zelfgemaakte BBQ saus bewaren?

structor zei:
Dominique zei:
noskos zei:
Je kunt ook het tuitje afsnijden en onder het dopje plasticfolie doen als je het bewaard in de koelkast ;) Dan heb je een grotere doorgang.

Het nadeel hiervan is, dat je het ribbeltje dan afsnijd waarachter het dopje " klikt" en dus dichtblijft.
Ik los het op door met de punt van mijn thermometer het gaatje wat op te rekken. Blijft ribbel intact, dus dopje sluit goed af. En ik zeef en pureer mijn sausjes idd, maar dat is omdat ik dat vet cool vind, " net als uit een winkel".....
Zo verleidelijk om op je thermometer verhaal in te gaan of Dennis zijn opmerking, maar ik ben verstandig  (al kost het veel moeite als ze zo achter elkaar staan)

Heel goed Emiel, jammer maar wel heel goed. Anders ontsporen we weer ;)  maar toch jammer, evenzogoed ;(
 
Gewoon negeren Domi, gewoon negeren ;)
 
Ik zie een aantal dingen die ik ga proberen. Voorlopig zit het in een schone afsluitbare beker, en ga ik het gewoon proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan