Deze week veel dingen voor het eerst gedaan: eerste keer eigen rub gemaakt, eigen BBQ saus gemaakt en de maidenrun met de HM. Gisteren eindelijk tijd gehad om met de Heat meter te spelen. Alles ingesteld en vandaag de testrun. (Met kerst pulled pork maken naar recept van bbq-nl: wedstrijd PP.) vandaag buikspareribs van BnS met dry rub en op de Q die ik vanuit de woonkamer in de gaten kon houden. Leuk speeltje die HM
Ging best goed, al mag de temperatuur regulatie met wat minder schommelingen. Spelen met de instellingen Vd HM las ik.
De ribs waren heerlijk, de BBq saus echt een lekkere aanvulling. Zelf rubs mixen en saus maken ga ik vaker proberen. Recepten en HM dankzij dit forum, waarvoor mijn dank!!
Na de kerst meer beelden.
Fijne feestdagen allemaal
Groet!

Ging best goed, al mag de temperatuur regulatie met wat minder schommelingen. Spelen met de instellingen Vd HM las ik.
De ribs waren heerlijk, de BBq saus echt een lekkere aanvulling. Zelf rubs mixen en saus maken ga ik vaker proberen. Recepten en HM dankzij dit forum, waarvoor mijn dank!!








Na de kerst meer beelden.
Fijne feestdagen allemaal
Groet!