Vandaag is hij dan eindelijk binnengekomen, mijn eerste echte BBQ!!

Meteen uitgepakt en beginnen met opzetten alles ging vrij soepel alleen het deksel dat is nog wel een dingetje. Na het filmpje van Noskos te hebben gezien de 2 veren omgedraaid en de deksel sluit zoals het moet.
Een klein laagje briketten aangestoken en de platesetter erop gelegd. Ik hem hem gestookt tot 120 en toen de toevoer geremd waardoor die tot 130/135 doorliep. Hij loopt nu nog en blijft erg stabiel moet ik zeggen. Nu nog een beetje onder de knie krijgen om hem op tijd te remmen
Morgen meteen een receptje maken en om rustig te beginnen start ik morgen met moinkballs en wil ik zondag een beercanchicken maken. Ik zal de resultaten met jullie delen.
Kan in iedergeval niet wachten om nog veel meer te gaan proberen!! maar dit gaat wel goed komen met alle tips en tricks op dit forum en in het boek.


Meteen uitgepakt en beginnen met opzetten alles ging vrij soepel alleen het deksel dat is nog wel een dingetje. Na het filmpje van Noskos te hebben gezien de 2 veren omgedraaid en de deksel sluit zoals het moet.
Een klein laagje briketten aangestoken en de platesetter erop gelegd. Ik hem hem gestookt tot 120 en toen de toevoer geremd waardoor die tot 130/135 doorliep. Hij loopt nu nog en blijft erg stabiel moet ik zeggen. Nu nog een beetje onder de knie krijgen om hem op tijd te remmen

Morgen meteen een receptje maken en om rustig te beginnen start ik morgen met moinkballs en wil ik zondag een beercanchicken maken. Ik zal de resultaten met jullie delen.
Kan in iedergeval niet wachten om nog veel meer te gaan proberen!! maar dit gaat wel goed komen met alle tips en tricks op dit forum en in het boek.

