[Goedenavond,
Ik ben Cees, 71jaar, en sinds ik gepensioneerd ben, heb ik meer tijd gekregen om te experimenteren om wat meer van de BBQ af te halen, dan alleen een sat?, hamburger, worstjes etc. Wij hebben sinds vorig jaar juli een The Bastard medium keramische
BBQ gekocht.
Inmiddels een aantal workshops gevolgd waar mijn ogen zijn opengegaan wat je met zo'n BBQ allemaal kunt doen. Vandaag zo ongeveer een compleet dineetje klaargemaakt op deze black egg, hieraan voorafgaand een lekker stuk buikspek, wat maar liefst 4 uur moest garen! Rooksnippers toegevoegd om een lekkere gerookt buikspek smaak te krijgen, goed geluk
Ik ben bij toeval terecht gekomen op dit forum, Ik hoop hier mijn kennis nog verder te kunnen verrijken, en eventueel hierin te kunnen bijdragen.
Met vriendelijke groet
Cees
Ik ben Cees, 71jaar, en sinds ik gepensioneerd ben, heb ik meer tijd gekregen om te experimenteren om wat meer van de BBQ af te halen, dan alleen een sat?, hamburger, worstjes etc. Wij hebben sinds vorig jaar juli een The Bastard medium keramische
BBQ gekocht.
Inmiddels een aantal workshops gevolgd waar mijn ogen zijn opengegaan wat je met zo'n BBQ allemaal kunt doen. Vandaag zo ongeveer een compleet dineetje klaargemaakt op deze black egg, hieraan voorafgaand een lekker stuk buikspek, wat maar liefst 4 uur moest garen! Rooksnippers toegevoegd om een lekkere gerookt buikspek smaak te krijgen, goed geluk
Ik ben bij toeval terecht gekomen op dit forum, Ik hoop hier mijn kennis nog verder te kunnen verrijken, en eventueel hierin te kunnen bijdragen.
Met vriendelijke groet
Cees