BasBQ
Beef en Steak

Hier ben ik dan.

 

fmelotte

Sprokkelaar
Berichten
34
Oeps, ik kijk al een tijd mee op dit forum. Heb al vaak recepten en tips gebruikt, maar ... ik krijg vandaag op mijn flikker :) want ik heb me nog steeds niet voorgesteld. Sorry sorry sorry.

Ik ben nu een jaartje of vijf genezen van het grillen wat vaak neerkwam op zenuwachtig naast een bbq staan, waarvan de hitte nauwelijks te meten was, in de hoop dat mijn spiesjes niet verbrandden.
Mooi vlees dat langzaam gegaard wordt, is nu veel leuker :) . Een paar verse ribbetjes met een eigen rub erover gesmeerd en een slangetje kooltjes eronder, is nog veel leuker. Ik weet zeker dat ik hier nog veel kan leren en hoop ook nog iets van mijn 'kennis' te mogen delen.

Weber OTG 57
WGA
Cobb
Boretti gas (ssst, niet verder vertellen).

Frank M?lotte
 
Welkom bij ons. We zijn benieuwd naar je bbq werk. En euhh met een gasser is niets mis hoor!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Lin zei:
Welkom bij ons. We zijn benieuwd naar je bbq werk. En euhh met een gasser is niets mis hoor!
+1  :D
 
Welkom Frank, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom, join the club!
 
hoi Frank,
welkom bij dit edele genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan