Hallo allemaal,
over een paar weken ga ik naar een camping met vrienden. Omdat we de hele dag plannen hebben, heb ik niet alle tijd om bijvoorbeeld spareribs of een roast klaar te maken.
Ook neem ik niet mijn standaard uitrusting mee zoals een W57.
Wel heb ik deze smoker: https://bbq-helden.nl/gusta-bbq-king-smoker-review/
Is het naar jullie mening mogelijk om hier een soort Hibachi van te maken zodat ik toch kan laten zien dat ik niet je algemene huis-tuin-keuken bbqer ben, maar dan wel met kleinere stukken vlees?
Dan nog een vraag, ik ben meer een dipper als een baster. Simpelweg omdat ik niet zo handig ben met kwasten. En zeker niet op een camping. Geef mij maar liever een grove tang bijvoorbeeld. Stel dat ik inderdaad Hibachi spiesen ga maken, is er een makkelijkere manier om je saus op je vlees te krijgen? Zelf zat ik te denken aan een lange smalle pot vol saus waar ik de spies helemaal in kan dopen, maar dat zorgt natuurlijk ook voor dat je kerntemperatuur wordt verlaagd. Ook kan ik natuurlijk een platte ovenschaal gebruiken en dan m'n vlees aan 4 kanten dippen. Ik merk het wel als jullie betere ideeën hebben.
Graag jullie meningen.
Alvast bedankt
over een paar weken ga ik naar een camping met vrienden. Omdat we de hele dag plannen hebben, heb ik niet alle tijd om bijvoorbeeld spareribs of een roast klaar te maken.
Ook neem ik niet mijn standaard uitrusting mee zoals een W57.
Wel heb ik deze smoker: https://bbq-helden.nl/gusta-bbq-king-smoker-review/
Is het naar jullie mening mogelijk om hier een soort Hibachi van te maken zodat ik toch kan laten zien dat ik niet je algemene huis-tuin-keuken bbqer ben, maar dan wel met kleinere stukken vlees?
Dan nog een vraag, ik ben meer een dipper als een baster. Simpelweg omdat ik niet zo handig ben met kwasten. En zeker niet op een camping. Geef mij maar liever een grove tang bijvoorbeeld. Stel dat ik inderdaad Hibachi spiesen ga maken, is er een makkelijkere manier om je saus op je vlees te krijgen? Zelf zat ik te denken aan een lange smalle pot vol saus waar ik de spies helemaal in kan dopen, maar dat zorgt natuurlijk ook voor dat je kerntemperatuur wordt verlaagd. Ook kan ik natuurlijk een platte ovenschaal gebruiken en dan m'n vlees aan 4 kanten dippen. Ik merk het wel als jullie betere ideeën hebben.
Graag jullie meningen.
Alvast bedankt