- Berichten
- 949
ik heb hier een tijdje meegelezen, en ben toen gister naar de slager gefietst voor een homp varken. Dat ligt inmiddels al een uur in een jamaicaanse jerk kruiden rub op een krakkemikkige 30-euro-barbecue-van-de-gamma bij een verdomd stabiele 107 graden langzaam te garen terwijl ik probeer mijn man-die-mijn-gepruts-met-alufolie-aanvankelijk-geringschattend-gadesloeg ervan te weerhouden om elk kwartier in whisky geweekte hickory houtsnippers op de smeulende blokker houtskool te gooien en naar de thermometers te blijven zitten staren.
U ziet, de middelen zijn enigszins primitief, maar dat wordt gecompenseerd met overmoedig enthousiasme. De pulled pork is danwel nog geen feit, ik ben het genootschap nu al voorbarig dankbaar voor de gedetailleerde informatie!
U ziet, de middelen zijn enigszins primitief, maar dat wordt gecompenseerd met overmoedig enthousiasme. De pulled pork is danwel nog geen feit, ik ben het genootschap nu al voorbarig dankbaar voor de gedetailleerde informatie!