BasBQ
Beef en Steak

Hey hallo allemaal!

Hansworst

Sprokkelaar
Berichten
35
Met veel enthousiasme is onze keuken al jaren mijn domein. Ook de "buitenkeuken" is hier een belangrijk onderdeel van geworden. Ik kijk al een tijdje op dit gezellige en leerzame forum rond en dacht dat het tijd werd om lid te worden en ook mijn ervaringen en belevenissen te delen.
Ik hou er van om goed eten vers te bereiden.
Mij. huidige BBQ is zo'n groot gasding van Grandhall. Daar zitten wel ee. paar nadelen aan maar ik kan er prima mee overweg tzt komt er nog wel een kolenbak bij of misschien een Green Egg. Ik weet het nog niet maar dat komt vast goed. Mijn Camerons rookpa. is iig een vaak gebruikt accessoire waar ik vooral graag een zalmzijde, forel of eendenborst (5 minuten en daarna braden) in rook (redelijk simpel dus. Ik ben onlangs begonnen met zelf mijn worsten te draaien maar daar vertel ik later nog wel over.
Ik zeg voorlopig maar: "Tot snel, we spreken elkaar binnenkort wel!"
 
hoi Hans,
welkom bij dit edele genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij de club
 
Terug
Bovenaan Onderaan