Beef en Steak

het weekend is weer begonnen

ernst

Sprokkelaar
Berichten
44
gisteren maar een zak forel uit de vriezer gehaald.
nachtje/dag laten zwemmen in zout water.
om 4 uur de ketel opgestookt tot 40 graden.
6 uur de forel warm op de plaat.
30mlo1u.jpg

iem1if.jpg

het gebruikte rookhout eik , beuk , wilg
om 6,15 de eerste 2 soldaat gemaakt
jh67gm.jpg

 
breng de rest maar hier , ik ben niet zo van de vis maar een gerookt forelletje  ;) ;) ziet er heel lekker uit
 
pieterb zei:
breng de rest maar hier , ik ben niet zo van de vis maar een gerookt forelletje  ;) ;) ziet er heel lekker uit

Je zegt het zelf al Pieter " je bent niet zo van de vis" , Ernst gewoon Pieter z'n huis voorbij lopen, rechtdoor aan het einde links en dan neem ik de rest van de forellen wel in ontvangst :D gerookte forel lusten we hier wel.
 
klein probleempje er zijn alleen nog maar restanten.
tussen de middag de laatste 2 als tja zo gewone lunch weggewerkt
maar morgen even naar de dealer , heeft weer een stuk of 60 in de vriezer voor mij  ;) :D
 
jullie hebben weer lekker gegeten
 
Terug
Bovenaan Onderaan