BasBQ
Beef en Steak

Het is echt geen cordon bleu.

 
 

Caspar

Kooltjesharker
Berichten
209
Tijdje terug kwam ik de volgende creatie tegen. Een kipfilet, platgeslagen en gevuld met ham en smeltkaas. Omwikkeld met spek en afgelakt met een beetje sweet baby Ray's.
Ik heb het onthouden, maar geen idee wie het eerder postte.

Wel een goede reden om de WGA uit de kast te halen en te kijken of het op het kleintje net zo goed gaat (geen enkele reden om daar aan te twijfelen overigens).

e607246bca2475a395f0b0a47f37e779.jpg


Klein beetje rookhout en het feest kan beginnen.

cfc30e5729e2e69cdba38bd7cce2c7f0.jpg


46bdd9b770a74b8717e9edc171b7512e.jpg


Goed gelukt en het was heerlijk!

a15585c50158cf5c84e8d6148461a15b.jpg


40c39665fcb9f2f7680a89adac89a416.jpg

 
De start is al veel belovend  :D
 
Zeker 1 om te volgen! Ben benieuwd naar je updates!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
En een wga met handvatjes aan de zijkanten. Ben benieuwd naar het resultaat...
 
SilverFox zei:
En een wga met handvatjes aan de zijkanten. Ben benieuwd naar het resultaat...

Haha, ik ga al wat langer mee achter de bbq! Deze WGA heeft al best wat kilometers gemaakt.
 
heb er ook alle vertrouwen in
 
Nice !
 
Lekker snackie hoor!
 
Dat ziet er lekker uit.  :)

Ik zie dat je ook de kerntemperatuur  gemeten hebt.
Tot hoe warm heb je hem gemaakt?  :-?
 
Hans zei:
Dat ziet er lekker uit.  :)

Ik zie dat je ook de kerntemperatuur  gemeten hebt.
Tot hoe warm heb je hem gemaakt?  :-?

Tot 70 graden.
 
Ik snap alleen de titel niet zo goed... dit is toch juist wel een cordon blue?  :-O
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Sander72 zei:
Ik snap alleen de titel niet zo goed... dit is toch juist wel een cordon blue?  :-O

Inderdaad niets meer en niets minder dan een cordon bleu.....
 
Terug
Bovenaan Onderaan