BasBQ
Beef en Steak

Hertenrack eerste kerstdag

 
 

PatrickG

Sprokkelaar
Berichten
34
Eerste kerstdag en uiteraard moest het eitje aan. Ik had me zinnen gezet op een stukje wild. Hertenrack van me mancave en cranberry saus recept van dit forum gesnoept en met veel zin gestart. In de ochtend nog wat stress hoe laat ik zou starten met voorbereiden maar dankzij de shout box van dit prachtige forum prima geholpen. Hertenrack van wat vlies ontdaan en bijgesneden. In een mengsel van honing mosterd gekwast. De cranberrysaus en stoofpeertjes ook al klaargemaakt in de middag. Kortom alles onder controle. Green egg na het voorgerecht aangestoken naar 200 graden daarna conveggtor erin en terugbrengen rond de 150 graden. Hertenrack op 50 graden kerntemperatuur in de Meater + en na het bereiken kort afgefakkeld op het directe vuur. Ik moet zeggen alles verliep voorspoedig en enorm blij met het resultaat. Moet nog leren hoe het mooi te presenteren maar kon het niet laten wat foto’s van het resultaat te tonen ;-)

ECCE4488-B138-4684-ADFA-A48965A99D32.jpeg


01CF14E8-07F0-4076-A0E8-5520C5CB1D38.jpeg


C6DB07F2-E809-4B28-A6C0-CAB461B2767D.jpeg


A7B1CB29-C195-440F-AF54-1E63BA4EBD03.jpeg


4ECD58E8-A645-44AB-A0A0-93ED5B4C9DD8.jpeg


5C760664-D819-4106-ACAE-5D84984CEE1A.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Mooi bordje zo . Zal gesmaakt hebben

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
prachtig! Ik eet het niet vaak maar dit is ooh zo lekker, dat typische wildsmaakje erbij.

Goed glas Chauteux Margaut erbij of een Puillac ❤️
 
Heerlijk!

Met zo’n mooi stukje vlees doet de presentatie niet meer zo toe.
 
Om je vingers bij af te likken. Heerlijk.
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan