- Berichten
- 209
Vandaag herten haas klaargemaakt voor kerstavond.
Enige tijd geleden heb ik 1 kg op de kop getikt bij de Makro, voor een goede prijs.
Omstreeks 16.00 uur heb ik de barbecue aangestoken om de temperatuur op te laten lopen naar een goede 200 graden.
Tijdens het opwarmen heb ik de voorbereiding gedaan voor de rode wijnsaus (recept van @noskos , waarvoor dank, want deze was fantastisch) en de witlof.
Vervolgens de saus gemaakt en de witlof in de oven gedaan.
Daarna de herten haas kort gebakken om deze er met 50 graden kern eraf te halen. Hierna nog 5 minuten laten rusten om het vervolgens op een plankje te serveren.
Resultaat was fantastisch
Bedankt voor het lezen en prettige kerstdagen toegewenst
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Enige tijd geleden heb ik 1 kg op de kop getikt bij de Makro, voor een goede prijs.
Omstreeks 16.00 uur heb ik de barbecue aangestoken om de temperatuur op te laten lopen naar een goede 200 graden.
Tijdens het opwarmen heb ik de voorbereiding gedaan voor de rode wijnsaus (recept van @noskos , waarvoor dank, want deze was fantastisch) en de witlof.
Vervolgens de saus gemaakt en de witlof in de oven gedaan.
Daarna de herten haas kort gebakken om deze er met 50 graden kern eraf te halen. Hierna nog 5 minuten laten rusten om het vervolgens op een plankje te serveren.
Resultaat was fantastisch

Bedankt voor het lezen en prettige kerstdagen toegewenst





Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk