- Berichten
- 446
Het is een hele mond vol.. Geen stoofvlees, wat ook mijn eerste gedachte was. Maar om de zoveel tijd moet er toch ook gebakken worden op de Q, dus iets cake-achtigs deze keer!
Het recept is akelig eenvoudig, helemaal door het gebruik van kant-en-klaar croissant deeg. De foto’s laten de stappen eigenlijk wel zien, maar in woorden; deeg uitrollen, insmeren met karamelsaus, suiker gemeng met pumpkin/koek-kruiden, verkruimelde pecannoten erover. Dan in blokjes snijden, stapelen en in de cakevorm. Ongeveer 50min op 150graden en laatste kwartier nog ietsies meer hitte.
Bijpassende bieren bij het thema en gelukkig geen bijpassend weer
Heerlijk mooi droog weertje..
Behorend bij de herfst, lekker vroeg donker alweer. En bbq’en als hobby in een vinex kan best
Oja en natuurlijk de foto’s;
Het recept is akelig eenvoudig, helemaal door het gebruik van kant-en-klaar croissant deeg. De foto’s laten de stappen eigenlijk wel zien, maar in woorden; deeg uitrollen, insmeren met karamelsaus, suiker gemeng met pumpkin/koek-kruiden, verkruimelde pecannoten erover. Dan in blokjes snijden, stapelen en in de cakevorm. Ongeveer 50min op 150graden en laatste kwartier nog ietsies meer hitte.
Bijpassende bieren bij het thema en gelukkig geen bijpassend weer

Behorend bij de herfst, lekker vroeg donker alweer. En bbq’en als hobby in een vinex kan best

Oja en natuurlijk de foto’s;