F
fozzy444
Gast
Hallo allemaal,
zoals gezegd in mijn kennismakingspost heb ik sedert zondeg een Weber OTP 57. Nu zou ik graag eens pizza's bakken op de OTP. Na het bekijken van filmpjes op Youtube en het gebruik van de zoekfunctie hier op het forum vind ik niet echt een antwoord op mijn vraag. Daarom deze post (lees: vraag tot hulp
)!
Ik heb reeds de Weber pizza steen aangeschaft maar heb nog enkele vragen.
- Welke brandstof gebruik ik best om tot 250?C (of hoger) te geraken? Briketten of houtschool of een mengeling en hoeveel?
- Waar plaatsen jullie de brandstof onder de steen of er naast?
- Hoelang moet ik de steen voorverwarmen alvoor de pizza erop te plaatsen?
Alvast bedankt en alle reacties zijn welkom.
Grtn Kevin
zoals gezegd in mijn kennismakingspost heb ik sedert zondeg een Weber OTP 57. Nu zou ik graag eens pizza's bakken op de OTP. Na het bekijken van filmpjes op Youtube en het gebruik van de zoekfunctie hier op het forum vind ik niet echt een antwoord op mijn vraag. Daarom deze post (lees: vraag tot hulp

Ik heb reeds de Weber pizza steen aangeschaft maar heb nog enkele vragen.
- Welke brandstof gebruik ik best om tot 250?C (of hoger) te geraken? Briketten of houtschool of een mengeling en hoeveel?
- Waar plaatsen jullie de brandstof onder de steen of er naast?
- Hoelang moet ik de steen voorverwarmen alvoor de pizza erop te plaatsen?
Alvast bedankt en alle reacties zijn welkom.
Grtn Kevin